Ahoj všichni, mám taky jednu nepěknou zkušenost.Bydlíme na okraji Prahy přímo u CHKO.Často jezdíme na kole do lesa a když bylo Vendy asi dva roky vyjely jsem si tam s kamarádkou a jejím synem.Děti si běhaly mezi stromy a já BLBEC jim poradila,jak stavět u paty stromu "domečky"z větviček a mechu.Za chvíli přišla Vendy a v ručičce držela použitou stříkačku se slovy"maminko hele propiska".Vyhrabala ji pod stromem(místo jsem předem zkontrolovala!) z jehličí.Nedovedla říct jestli se píchla a hledat na umolousaných ručičkách možné vpichy patří k jednomu z mých nejhorších zážitků.Jinak hřiště před domem oplotili už vloni v rozloze asi 7x10m.Dostal mě komentář jedné "pejskařky",že už tedy mohou klidně nechat psa pobíhat po zbytku hřiště(asi 50x50m)když děti budou jen na tom oploceném pískovišti.Už vidím svou 9 letou dceru jak se s houfem kamarádů(koly,bruslemi..)tísní s prcky v té "miniohrádce".Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.