| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou dětská pískoviště bezpečná?

Tak jsem to vsechno procetla a tak nejak souhlasim se vsemi. Piskoviste jsou mi neprijemna, nesmym myslet, co vsechno tam muze byt, snazim se chlapecka vzdycky hned omyt, ale chodime tam. Co mne prijde dost desny je, ze kolikrat potkam rodice, deti a psa a nechaji ho klidne litat po hristi (Praha . vysehrad, jizni mesto - host. lesopark). Dokonce se jednou jedna maminka urazila, kdyz ji tatinek, ktery mel sebou 4 deti rekl, ze at se na nej nezlobi, ale ten pes ze tam nema co delat. Zacala jecet, co ma asi delat a odesla z pisku. Misto aby toho psa proste na chvili uvazala vedle. Jeji argument, ze ikpmu nic neudela me rozesmutnil. Tuhle vetu nesnasim.

U nas na Jiznaku je to s hovnama sileny, budu hnusna, ale ja bych ty psi v panelakach zakazala :-(

martina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.