Ze slov "automatické přidělení bytu" se o mne taky pokouší mrtvice - dvanáct let soužití s rodiči (mými) se na našem manželství podepsalo tak dokonale, že už to neumím rozchodit, ač už jsme skoro 8 let ve "svém". Mým rodičům, manželovi i mně se o nějakém podnikovém bytu mohlo jen zdát. To, že jsem někdy přemýšlela, jestli holky vychovávám já nebo naši jsem už na Rodině párkrát ventilovala. A to, že mne mamka vedla k tomu, že je vše nutno podřídit dítěti a na sebe nehledět se mi teď, kdyz je holkam 19 a 16 docela zle vymstilo. Asi bych se dnes přidala k oněm "sobcům", protože děti v dnešní době jsou opravdu jen pro silné povahy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.