Asi máte pravdu. V něčem určitě. Tihle kluci jsou v podstatě naladěni asi jako já, tedy nerodinně, ale šli do toho, třeba proto, že "se to patří" a teď úpí. Já z toho všeho mám dojem, že to prostě pojali tak, že svatbou a založením rodiny si odškrtli jakousi povinnou položku v životním itineráři s tím, že nadále povedou život jako doposud. A ono ne, ono je to všechno trochu jinak a oni se tomu náramně diví
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.