Jen jestli synek neměl potíže se socializací právě z té přehnané péče .... Přijde mi to, jako by se Mirka dělala lepší než všechny ostatní matky právě tím, jak se intenzivně stará o blaho svého dítěte. Je to samozřejmě jen můj názor, ale silně mi připomíná mou matku, která od narození mého mladšího bratra už nechodila do zaměstnání, aby se o něho mohla starat. Taky si hledala všemožné výmluvy, proč do práce nemůže. Brácha je tou péčí poznamenaný do dneška /je mu přes 30/ a nedaří se mu najít partnerku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.