Lenko, KarolinoA,
jsem take lehce zmatena jako lucni motyl :-), ac tu ctu ten prispevek uz ponekolikate... a cetla jsem i ty ve "stromu" i ty dalsi, ktere byly napsany pred tim...
Hele Mirko,
kdyz vozis syna tech 15 km - to je vlakem asi tak pul hodiny, ze? Co delas v tom jinem meste ty 4 hodiny, co je syn ve skole? Nemuzes si tam nejakou praci najit? :-) A treba, pokud se nezadari prace na zkraceny uvazek, co ho zkusit dat do druziny a jit delat na bezny uvazek? Vim, ze na tu svoji praci mas nejake naroky, ze kterych nechces slevit a chapu to. Ale co jit delat treba nekam na vypomoc do nejake nadace/nejakeho spolku/centra/cirkve/dobrovolnictvi/charity/nevim... ? Proste ne pro penize, ale pro TEN POCIT.
Vzdyt tu skolu kurz ci co to delas v Praze jednou dodelas, ale co potom? Mirko, ja jsem na tom mnohem hur, ale takovyhle ody tu vazne nesepisuji.
A jeste neco: I kdyz jsi vedena jako zena v domacnosti (jedno dite do 7 let - nebo je synkovi uz ted vic?) a ZP za Tebe plati stat, privydelavat si legalne muzes. Ja to taky nevedela :-)
Milada
Předchozí