Mirko,
před chvílí jsem Ti psala něco na diskuzi "Trestání dětí". To jenom abys byla v obraze, kdo Ti píše.
Teď tady na komentářích čtu Tvůj příspěvek...Já nevím, ale souhlasím s Lenkou,tři děti. Jak toto můžeš napsat - to je opravdu absurdní věta.
Já ve svém okolí znám tolik maminek - každá máme trochu jiný přístup k výchově, ale určitě většina z nás se to snaží dělat jak nejlépe umí, své děti miluje a dělá pro ně, co se dá. O tom nakonec svědčí i mnohé diskuze tady na Rodině. Mě se to docela dotklo, aniž bych byla nějak vztahovačná. Sama mám už děti větší /tři syny/ a už si troufnu někomu poradit...Ale toto jsi asi nemyslela vážně, že?
a když čtu Tvůj příspěvek, musím Ti napsat - ono někdy MÍŇ ZNAMENÁ VÍC...a teď myslím míň v tom dobrém slova smyslu. Přeju ale opravdu upřímně hodně štěstí ve výchově synka - trochu se dívej kolem sebe, a dej si pozor na nepodložené závěry. Musela bys opravdu s většinou maminek bydlet, abys mohla posoudit, jak se svým dětem věnují..nebo nevěnují. Pochopila jsi to trošku?
Předchozí