Kopretinko,
díky za objasnění podkladů. Je vidět, že se tou problematikou zabýváš a z tohoto pohledu Tvé stanovisko chápu.
Raději toho necháme, jestli souhlasíš, protože Ty máš své, jistě podložené, názory, a já mám zase své, které se v něčem od těch Tvých liší, ač se s nimi v řadě věcí shodují.
Asi by bylo zbytečné se navzájem přesvědčovat o těch odlišnostech. Já nejsem v žádném případě na tyhle věci odborník, lidí, kteří jsou označováni za skutečně "problémové" moc neznám, to, o čem jsem psala, je jen moje osobní životní filozofie, která mi už v řadě případů pomohla. V žádných absolutních hodnotách ji aplikovat nehodlám :o)) Ale také mi ji zatím nikdo nevymluvil.
Ráda bych se jen znovu ohradila v jedné věci. Nejsem si vědoma toho, že bych byla jakkoli útočila na Tebe. Jediný, na koho jsem zaútočila zcela vědomě, byl Psychouš, vysvětlila jsem proč a Tebe se to nijak netýkalo.
Myslím, že nedorozumění a nepochopení bylo na obou stranách (ze Tvého posledního příspěvku vyplývá, že jsi pár věcí pochopila jinak, než jsem myslela, ale uvádět to na pravou míru by znamenalo už se v tom moc patlat, což nechci) a možná i já jsem zas někdy špatně pochopila Tebe. Musím se ale přiznat, že mi vadí, když s někým diskutuji, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí slušně, a ten druhý mne obviní z napadání a z toho, že došlo-li mezi námi k nedorozumění, mohu za něj jedině já.
Předchozí