jen ješte malá poznámečka k ruzným řečem ať na dětné, či bezdětné....mě všechny tyto reakce( otázky Proč ještě nemáš dítě, stejne jako Proč sem proboha s tim harantem lezete) strašně nevychované, neslušné , nekorektní .
mě jen zaráží jak bezdětní často zduvodnují, proč děti nemají ( když je něco jako tahle diskuze přinutí, se vyjádřit) a často se tam oběvuje "proste nechci," "Necítím se na to", "nestudovala jsem , abych všechno zahodila" ... já to beru, je to vaše právo , ale proč teda když musím s dětmi cestovat MHD, tak je většina míst k sezení obsazena unavenými "třicátníky", kterí nechají děti vlát na tyči ...... nevim jestli jen to, že dokážou doběhnout k sedačce rychleji než matka s dítětem jim dává právo urvat veškeré výhody třeba jen v takové drobnosti jako je cestování. Znám spoustu maminek, co po narození dítete nařikaj, jak se nemohou dostat do metra, obchodu, tramvají , ale ruku na srdce, koho to zajímalo před tím než to dítě měl nebo toho, co si je nikdy nepořídil (oproblémech hendikepovaných ani nemluvě,tam to neni ani vaše svobodné rozhodnutí a přesto se týká každého z nás)
Ruku na srdce, kdo kdy pomohl s kočárkem, seběhl pár pater po schodech aby rodič s dětma nečekal u výtahu nekonečné mimuty? .. Misto toho často slyším něco o nevychovanosti a parazitaci na těch, kteří pracují ( Psychouši, vim a ocenuji, že jsi to vzal zpět .oP)
netvrdím, že mi nikdo nikdy nepomuže, či nedá přednost, vždy velmi poděkuji a zduraznuji, jak to není samozdřejmostí ... tak komu z diskutujícich jsme měla už možnost poděkovat .oDD?
Předchozí