| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nastřižení při porodu: jeden názor

Vážená paní, je velký rozdíl v napadání názorů a tvrzení a v osobních útocích.
Připouštím, že některé názory zde s gustem napadám, protože s nimi nesouhlasím. Zdejší diskuse mi ale dává nahlédnout na mou práci ze strany často nespokojených rodiček, což je , věřte, mnohdy velmi cenné.

To, jestli porodnici věříte, nebo ne a na základě čeho je Vaše osobní věc.
Zvyky jednotlivých porodnic co se týká holení a klystýru jsou různé a debatovat o čerstvosti oholení mi přijde spíš jako hledání problému za každou cenu. Respektuji právo každé rodičky mít u sebe své blízké jak při porodu tak po něm a to, že hodně porodnic funguje v nevyhovujících prostorách je mi také známo.
Položila jste mi otázku, zda jsem ochoten a schopen Vám odpovědět, jak máte mít důvěru v lékaře „ takové“ porodnice. Ochoten odpovědět jsem, schopen bohužel nikoli. Domívám se, že uvedená kritéria o kvalitě lékařů mnoho nevypoví. Nepřeju nikomu, aby narazil na nepříjemného lékaře, nebo nedej Bůh na někoho s se špatnou odborností.
Váš „poznatek k diskusi“ o tom, jaká pacientka je pro lékaře nejvhodnější je patrně ironickou poznámkou k chování některých kolegů. Mohu Vás však ubezpečit, že ženy přicházející do porodnice s odhodláním a optimismem mi dělají radost a starosti mám spíše z těch, které se „nechávají odrodit“ a odmítají se porodu aktivně účastnit.
Vaše přání, abych se nikdy nestal Vaším ošetřujícím lékařem bude jistě splněno. Pacienti mají právo vybrat si svého lékaře a rodičky si mohou vybrat svou porodnici a použít k výběru jakákoli kritéria. Zdravotnický personál možnost volby pacienta nemá a tak jsou Vaše odhady jaké pacientky bych chtěl, nebo nechtěl bezpředmětné. Starám se rád o všechny a musím i o ty, které ke mně, nebo k lékařům obecně důvěru nemají. L.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.