Ale Psychouši, reaguješ hystericky skoro jako stará panna:-))))
Nikomu přece nezadávám gentlemanství jako povinnost - hovořila jsem pouze o tom, že je to hezké, moudré a oboustranně příjemné. Taky netvrdím, že by mělo být mateřství jako oběť, případně jako povinnost vůči zabezpečení naší budoucnosti; vyplývá přece z mnoha okolností, v nichž samozřejmě i to zajištění budoucnosti figuruje, ale taky v něm figurují i takové věci jako cit, touha, potřeba někoho milovat. (Ovšem jak znám Tebe, tak Tobě není dobré nic, ani argument o rozumu, ani argument o citu; prostě děti nemaj právo na život a basta, viď?....) Nevím. Asi si tady myslíte, že mám mateřství jako oběť; dobrá, snad: pokud je milovat trest, pokud je radost obětí, pokud jsou šťastné chvilky utrpením, tak se obětuji, trpím a jsem trestána:-)))) (viz Bronteová:-)))...
Taky Ti garantuju, že celý slavný sociální pojištění by sis mohl strčit víš kam, kdyby Tví vrstevníci nesplodili dostatek dětiček, které by kýženou práci za to pojištění dělali:o))))
A pokud budeme brát jako základní tezi, že z každého miminka v kočárku rostou pouze masoví vrazi, pak se teda velice divím, že na Zemi běhá nějakých 6 miliard lidí:o)))
M.
Předchozí