Psychouši - "na hrubý pytel hrubá záplata". Když se mi tu oháníš průpovídkami typu "A co když z toho malého bude masový vrah?", tak skutečně nemá význam dávat si nějakou práci s hledáním "opravdových" argumentů.
Teď popíráš smysl svého dlouhého příspěvku, o kterém jsem napsal, že jej nechci pitvat.
K citátu - masový vrah byl použit jako protiváha ošetřovatelky. Sugerovalas, že dítě, kterému pomůžu do schodů v kočárku MŮŽE být později mou ošetřovatelkou. A já řek "jo, nebo třeba masovým vrahem". :-) Čím jsem ten tvůj podivný argument neutralizoval.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.