ja treba o te informovanosti rodicu mluvim o konkretnim pripadu, myslim, ze i Ty tu maminku znas, chodila treba i sem. Jeji chlapecek ma DMO.
U tohoto chlapecka (narozen predcasne v 31. tydnu) lekari rekli diagnozu az ve 13 mesicich, jasne jim to bylo jiz driv a navic to rekli velmi otresnym zpusobem. Celych 13 mesicu rikali, ze na to, co ma chlapecek za sebou (2x praskla plice) je na tom velice dobre, o zadne DMO pred tim nikdy nemluvili.
Takze tady se o tom dalo mluvit urcite uz drive, urcite MELI lekari rodice na mozny rozvoj DMO upozornit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.