| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou "zlobivé" děti opravdu zlobivé?

Opravdu. Také mám v živé paměti, jak jsem se ještě bezdětná pohoršovala nad neposednými a kňourajícími dětmi v metru. "To si je ty maminky nemohou trošku zklidnit, nějak zabavit, nejsou tu přece sami, měli by být ohleduplní". Naivní? No, jak říkám, ještě jsem neměla vlastní zkušenost.
Obě moje děti jsou hodně neposedné, i když každé trošku jinak. I já jsem si prošla nepříjemnými pocity v čekárnách u lékaře, kde moje děti (horečka nehorečka) podlézaly lavice, honily se, obě najednou povídaly, zatímco ostatní děti prostě seděly. Jak já záviděla. Anebo nákupy, ta hrůza. Takové botičky se ale nedají kupovat bez nožičky, na kterou jsou určeny.
Děti mi utíkaly po chodníku (každé jinam), já trnula, kdy si to namíří do silnice, pletly se ostatním pod nohy, rukou objely každé špinavé zábradlí, obě najednou mluvily, a já nerozuměla vůbec ničemu, protože všude byl velký hluk z aut i lidí. Hrůza.
Okolí a zvláště moji rodiče mi také naznačovali, že bych měla "přitvrdit". Prý jim necháváme příliš volnosti, nemáme určené hranice. Jenže my je máme. Jenže asi jinde.
Teď už jim je 7 a 5, ale neposedné jsou stále. A já najednou zjišťuju, že mi to vlastně ani tolik nevadí. Líbí se mi jejich zvídavost a chci ji podporovat. Jsem ráda, že jsou samostatné a originální, že si hledají vlastní cestu. Názorů okolí už si tolik nevšímám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.