Moc za něj děkuju.Mám zatím jen jedno dítě-dcerku.Jsou jí 2.Ale přesně to co popisujete ve svém článku a i ostatní maminky to prožívám denodenně. Všude lítá,šplhá,a hlavně ráda ničí,někdy si říkám že je škoda jí kupovat hračky.Panenky jí vůbec nebaví,nejradši něco montuje nebo do něčeho buší.Nejhorší je to doma nebo když je venku jen se mnou-myslím bez dalšího dospělýho(táta se nepočítá to dělá taky).Spousta dětí v okolí jsou jako andílci,taky na mě pohoršeně lidi koukají.Přesto jsem moc ráda,že jí mám.A pomalu se smiřuju s tím,že s ní nic nenadělám.Bohužel zvýšený hlas je u mě poměrně často,prostě má svojí hlavu.Ještě jednou díky za skvělý článek,začínala jsem si myslet že jsem fakt špatná matka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.