| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou "zlobivé" děti opravdu zlobivé?

Clanek na me opravdu moc zapusobil a pokusim se nad sebou trochu zamyslet. Mame presne takovehoto souseda, 4 leteho neposedneho "zlobiveho" zivla. Neb znam jeho rodice a nepovazuji jejich vychovu za "normalni", je pro mne o to tezsi si rici, ze je to jen v tom chlapci. Zatimco je mi jasne, ze i "normalni" rodice muzou mit "zlobive" ditko, stejne tak si myslim, ze mnoha zlobiva, nebo spise nevychovana, ditka maji na svedomi prave jejich rodice svou nepatricnou vychovou. Pokud si rodice uvedomuji, ze jejich deti jsou takto "postizene", pak to beru, ale pokud rodice takovych deti jeste odsuzuji ostatni za to, ze jejich dite "nemiluji" a vinu sveho ditete nikde a nikdy nevidi, pak je to smutne. Ja jsem se dostala do situace, kdy pote, co me nas 4-lety soused nekolikrat uderil (a nebylo to jen tak nic nevinneho), prinesl na nasi pani na hlidani kuchynskou kudlu, vycural se doprostred detskeho pokoje nasi 3-lete dcery a prestavit zgruntu nabytek tamtez (to volim jen tak namatkove),mi bylo sousedkou recenou, ze jemu nesmim nic vytykat, ze cokoli se stane, musim resit jen a pouze s ni, jinak se mam od nej drzet dale (ach, jak rada bych!) Dosti tezka rada, kdyz sdilime spolecnou zahradu se spolecnym a vzdy otevrenym vchodem na terasu a potazmo domu. Kdyz si dovolim ho poslat domu, jsem to opet ja, ta spatna, ktera toho chlapce nemiluje. Poradi mi nekdo, jak postupovat v takovychto pripadech?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.