| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou "zlobivé" děti opravdu zlobivé?

Koukám, že se debata převrátila jiným směrem.My jsme se tady bavily o tzv.zlobivých dětech, které řečeno v obraze:nenajdeme tam,kde jsme je před hodinou posadily.I když mám "živé dítě" neznamená to, že je rozežrané/nezvládnutelné rodiči/.Mám své zásady a pravidla co si můžou děti dovolit.Ale to neznamená, že bych je za to kvůli někomu mlátila.Problémy dětí, které mlátí a jsou drzé na cizí lidi - to je na jiné téma.Vím o čem píšu - v rodině máme dvě takové děti, kterým bylo vše dovoleno/kopání,drzost, vulgárnost vůči ostatním-rodiče i prarodiče se tomu smáli/ a dnes mají problém zvládnout jejich pubertu.Máte děti nebo jsou to vaše zkušenosti ze školy????
Mám už i větší děti a každé je jiné.Jestli je budeme za všechno trestat,nepřiměřeně mlátit ,všechno zakazovat - jejich reakce bude zcela opačná.
Jsem ráda, že mám to mé živé zlato.A tzv. ti sousedi, kteří by nejraději kritizovali cizí děti byse měli zamyslet nad svými potomky nebo si vzpomenout jací jsme byli, když jsme byli malí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.