Klidně se s tebou o své zkušenosti podělím. Sama mám 3 děti, z toho 2 malé kluky. Přes zadek dostanou pouze vyjímečně. Nenechám si děti skákat po hlavě. Pouze pro příklad ti řeknu jednu situaci. Přišel k nám domů na návštěvu kamarád staršího syna. Rozjeli se tak, že jsem je musela poněkud zklidnit. Pro tvou informaci, nebylo je nutné plácat přes zadek. V pokoji byl bordel, že se tam nedalo pomalu chodit. Rozházené hračky, hrůza. Pak prohlásil, že musí jít domů. To jsem mu ovšem sdělila, že vzhledem k tomu, že tenhle nepořádek udělali spolu, takže spolu ho taky uklidí. Vůbec se mu do toho nechtělo. Volala jsem jeho mamince, aby věděla, že se zdrží a proč. Ta byla velmi překvapená tím, že chci, aby si po sobě uklízel. On to prý neumí /je mu 6/ a doma rozhodně nic takového nedělá. Načež jsem jí sdělila, že prostě uklidí. Jeho rodiče poslali svou starší dceru, aby za milého chlapečka uklidila. Jejich věc. Chlapec seděl a jeho starší sestra s mým synem uklízeli.
A buď si jistá, že pokud by se např. vyčůral v pokoji, přes prdel by dostal a je mi jedno, že doma může. Je u nás na návštěvě, takže bude dodržovat naše pravidla. To dokáže pochopit i dítě mnohem menší.
Předchozí