ZuziP, trochu jsi mě dožrala. Zdá se mi trochu přehnané z plácnutí na prdel dělat najednou facky. Ono to totiž vyzní trochu jinak. Píšeš, že kdyby ti někdo plácnul dítě, tak by ti to vadilo. Chápu tě, mně taky. Není to tak, že bych oplacávala děti v okolí. Ten příklad byl modelový. Ale v tomto modelovém příkladě bych i tvé dítě přes zadek plácla, protože vidět čůrající dítě v mém pokoji, viděla bych rudě. Je ale pravda, že se mi tento příklad nikdy nestal a do této doby jsem o tom ani neslyšela. Znám děti různé, divoké, rozjívené, hodné a já nevím jaké. Ale takhle drzé, jako bylo popisováno, ani jedno. Musím říct, že doposud jsem žádné cizí dítě oplacávat nemusela, protože žádné dítě neprovedlo žádnou takovou nehoráznost. A nebo je i možné, že se stýkám pouze s rodiči, kteří své děti zvládnou udržet v únosných mezích.
A co se týká příspěvku už nevím koho, že bordel v bytě = šťastné dítě. Jaký má kdo bordel v bytě je mi naprosto lhostejné. Kéž by tato větička platila, jak by to bylo jednoduché. Ale v bytě se musí žít, takže jistý pořádek tam musí být, létat jsem se ještě nenaučila. Někdo z vás ano? Nebo jak se tedy v bytě pohybujete, když není kam šlápnout. Ono to s tím šťastným dítětem bude asi trochu jinak.
Předchozí