Xantipa, ty si dozrala mna, s tym tvojim prispevkom a preto som reagovala tak ako som reagovala. Pripadal mi tvrdy, mne totiz oplacavanie deti, navyse bez toho, aby som zistila pricinu, jednoducho dietatu prisusim, je absolutne proti srsti.
A nehnevaj sa, pre mna jednoducho je placnutie fyzicky trest. Neviem na to pozerat inac. A ak moje dieta niekto niekedy placne po zadku alebo comkolvek inom, spravim vsetko preto, aby si to odniesol.
Ja viem, ze to nerobis v zlom a mas na to iny nazor, ale respektuj aj ty, prosim ta, ze ini na tvoje "len" placanie maju iny pohlad a ze takto mozu zmyslat rodicia dietata, ktoremu jednu placnes.... A urcite to nebudu tolerovat.
Ja prve, co urobim, ak dieta nieco vyvedie, je zistim dovod, preco tak urobilo....Male dieta sa moze vycurat v strede izby preto, ze nevie inac vyriesit svoj problem. Obvykle preto, lebo ho to nikto nenaucil, ze problemy sa daju riesit inteligentne, nie bitim alebo nicenim. Idealne je zistit, v com ten problem je a ukazat mu ine riesenie. Ja viem, ze je tazke konat idealne, ale bit dieta (aj capnut na zadok) je z tych najhorsich rieseni. Rozmyslajme, aku informaciu tym dietatu dame.... Ukazujeme mu navod: ak robi niekto nieco zle, musim mu jednu capnut.... Toto podla mna nema logiku.
Předchozí