| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou "zlobivé" děti opravdu zlobivé?

Heleno, moc se mi libi tvuj prispevek a tvuj pristup. Skoda, ze takovych lidi neni vic. Ja sama jsem uz zacala tady v CR zoufat. Nikdy me nenapadlo, ze by jsme mohli mit "problemove" dite. Bydleli jsme ve VB a tam jsem nikdy zadne problemy nemela. Az po prestehovani zpet do CR to zacalo (pred 4 mesici). Dalo by se rict, ze co Cech, to odbornik na vychovu deti. Asi mesic po prijezdu mi pani v Ikee vynadala, jak si muzu dovolit vzit tak nevychovane dite do obchodniho domu a par dni nato pan v restauraci.... a tim to nekonci. "Poradili" nam, ze par pres zadek to zpravi. Manzel (sam byl dost "zive" dite a ja taky :-)) se nikdy s nicim takovym ve VB nesetkal a zarazi ho, kolik rodicu tu sve deti bije. Ja sama bych takovou vychovnou metodu na sve dite nepouzila. A tim to asi bude. Hodne z nas tak rodice vychovali a ted si tu agresivitu vybiji na ostanich a na svych detech.
Proste nekterym lidem chybi tolerance. Kazde dite je jine a neznamena, ze kdyz mate "hodne" deti, ze jste lepsi rodice. Proste kdo to nezazil, nevi o cem mluvi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.