Heleno, moc se mi libi tvuj prispevek a tvuj pristup. Skoda, ze takovych lidi neni vic. Ja sama jsem uz zacala tady v CR zoufat. Nikdy me nenapadlo, ze by jsme mohli mit "problemove" dite. Bydleli jsme ve VB a tam jsem nikdy zadne problemy nemela. Az po prestehovani zpet do CR to zacalo (pred 4 mesici). Dalo by se rict, ze co Cech, to odbornik na vychovu deti. Asi mesic po prijezdu mi pani v Ikee vynadala, jak si muzu dovolit vzit tak nevychovane dite do obchodniho domu a par dni nato pan v restauraci.... a tim to nekonci. "Poradili" nam, ze par pres zadek to zpravi. Manzel (sam byl dost "zive" dite a ja taky :-)) se nikdy s nicim takovym ve VB nesetkal a zarazi ho, kolik rodicu tu sve deti bije. Ja sama bych takovou vychovnou metodu na sve dite nepouzila. A tim to asi bude. Hodne z nas tak rodice vychovali a ted si tu agresivitu vybiji na ostanich a na svych detech.
Proste nekterym lidem chybi tolerance. Kazde dite je jine a neznamena, ze kdyz mate "hodne" deti, ze jste lepsi rodice. Proste kdo to nezazil, nevi o cem mluvi.
Předchozí