| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou "zlobivé" děti opravdu zlobivé?

Sylvie, mám taky jedno takové dítě, je mu teď 20 měsíců a je to taky holčička, a k tomu mám ještě 8 měsíční mimino :o)
Řešily a řešíme podobné problémy a opravdu hodně hodně nám pomohla v mnoha věcech Metoda pevného objetí.
Naše Karolínka zlobila, vztekala se, kopala, kousala atd, ale to všechno bych snesla, kdyby se občas usmála, nechala se pochovat atd. Ale ona nesnesla od mala jakoukoli blízkost, neustále byla zamračená taková jako otrávená. Byla jsem z toho hrozně nešťastná a nevěděla si rady. byly jsme i u psycholožky. Naonec jsem objevila metodu pevného objetí a mám doma ZCELA jiné dítě.
Bylo by na dlouho se tu o tom rozepisovat a nechci to tu zahltit, ale opravdu na tuhle metodu nedám dopustit, zachránila nám zdravý rozum a manželství.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.