Monty nevím jestli si četla můj příspěvěk,tam sem toho popsala dost o naší Nele,ikdyž o počůrávání sem nepsala.Doktorka mi radila jí vysazovat na nočník(záchod)každou hodinu,samozřejmně nenásilně a ne čekat jestli si dítě vzpomene a tak sem to taky dělala a i teď ve 3 letech jí musím připomínat že se má jít vyčůrat.Přičůrává se i teď,nebo když si hraje tak křičí čůrat a utíká na záchod a teče jí to.Vždyť na to mají nárok se při-počůrat,jsou ještě malé.Taky mi absolutně nereaguje,když se s ní chci pobavit,jen řekne,že už to neudělá a stejně to udělá.Nočník,pleny a počůrávání sem nikdy nelámala přes koleno,však ona se to možná pomaleji,ale naučí.Někdy se i rozzlobím kvůli tomu,ale ne že se přičůrala,ale jí musim převlíknout i 6krát za den.Hlavně nedělám to,abych po ní chtěla aby mi slíbila že už to neudělá nebo že (něco jiného)udělá,jelikož oni ještě NECHÁPOU co to je něco slíbit,to mi řekla doktorka na psych. kam chodíme,ale to plno maminek neví a pak se na děti zlobí,že to nedodržely nebo něco neudělaly.Ještě k tomu mému předešlému článku dopíšu,že si užívám i v noci,jelikož Nela je každou noc tak dvakrát s ječením vzhůru.Takže ne jen ve dne,ale i v noci nás nenechá...Ještě mi psych. řekla,že na její vkus mám moc velkou trpělivost(já si to teda nemyslím) a když Nela cca po 6 naponenutích nereaguje,tak že jí mám jednu šoupnout přes zadek,že jí to plácnutí neuškodí,jenže jak už sem psala,to bych jí musela utlouct a to opravdu nee.Jinak držím palce s dětičkama.A s tím bordel v bytě -šťastné dítě souhlasím,ikdyž kvůli Nele občas nestihnu uklidit a někdo příde,tak jestli je to opravdový přítel,tak pochopí a příde znovu a jestli nosil pleny do 3 nebo se počůrával to v dospělosti až si bude někde žádat o práci nikdo zkoumat nebude.ahoj
Předchozí