| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jsou "zlobivé" děti opravdu zlobivé?

Já bych to nebrala jako stížnost na naše děti, ale jako povzdech. Taky mám 2 hyperaktivní děti (mám to potvrzené i od 3 lékařů), občas mi nervy ujednou, postěžuju si, uklidním i ostatní maminky, že v tom nejsou samy. Ale taky znám spoustu dětí, které jsou hodné, u přebalování hezky leží, odnesou si plínu, posedí na místě.... Já tohleto neznám, ale nevadí mi to. V noci jsem vkuse nespala více než 5 let, budí se, mají noční múry atd.
Samozřejmě máš pravdu, taky nesnáším nevychovanost u dětí, ale třeba se mi nelíbí, když na mne u lékaře v čekárně někdo háže pohledy, že neumím uklidnit své děti. Stále běhají, každé na jinou stranu atd. Je to nad mé úsilí je zklidnit. Vydrží sedět pár sekund. Jinak si myslím, že jsou vychované, písek na hlavu jsem jim nedovolovola házet, mlátit ostatní děti a podobně.... Ale jsou to 2 torpéda a upřímně, děsím se školy. Bude mít sice od psycholožky a neuroložky napsány úlevy na hyperaktivitu, ale co když bude mít nějakou učutelku, která na to nebude brát ohled. Já tady nemám na výběr do které školy bude chodit o do jiného města jej vozit nebudu, protože bych to nezvládala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.