Frantiskovi:
Thanx man 4 ur mess. yr cool man!
We need more like u!
Frantisek ma absolutni pravdu ve vsem co rek, ja nevim, proc ho vsichni napadaj za to, ze je tak dobre informovanej a narozdil od nekterejch ma mozek...ale je to fakt, sama se divim, kam se tahle diskuze o detech zhoupla.Kdyz se nekde obevi slovo arab, tak o narazky o barbarstvi neni nikdy nouze. Dovolim si pripomenout: 11/9 utok na WTC, vsimnul jste si nekdo, ze tam nezemrel ani jeden Zid? Divny ne? Mam pro vas conclusion:americka vlada o utoku vedela, a dokonce financuje Bin Ladena. Stejne tak jako vrazda Haririho v Libanonu. Taky Amerika. Chtej konecne zautocit na Syrii, coz se jim nepovedlo po valce v Iraku. Tou dobou jsem zila v Syrii. Syrie je jedina zeme, kam Amerika nema pravo vztoupit. Jak zacala valka v Iraku, Amerika obzalovala Syrii z drzeni irackych biologickych zbrani. V decembru roku 2003 se bombardovala vojenska zakladna 3 km od Damasku . To samozrejme nikdo nevi, nikdy se to nedostalo ven. Amerika zautoci na Iran a ve stejnou dobu se Izrael "postara" o Syrii...tak a celej Stredni Vychod je Americkej a proc? Amerika nechce platit naftu. Jim nestaci kontrakty se Stred Vych. kde by meli naftu cenove vyhodnou, ne Amerika na rozdil od okolniho sveta nebude za nic platit...proc by taky meli, vzdyt je svet JEJICH!!!! Tak kdo je barbar?
To o detech v arabskych zemich je pravda a PS arabska hudba je uzasna!!!
Zdravim a sorry jestli jsem nekoho urazila
Předchozí