Já logiku vidím v tom, že různé výchovné prostředky se užívají úměrně věku - takže malé dítko plácnu přes zadek když opakovaně neposlechne starší potrestám třebas strhnutím kapesného no a na manžela už se taky něco najde
.. i když svého manžela klidně láskyplně plácnu a nepřijde mi to proti logice, konrétně můj muž si takovouto hranou formou v žertu nechá vysvětli nepříjemné věci daleko pohodlněji, než při vážném rozhovoru... holt na každého platí něco jiného, především na povaze zálěží, a pak na úměrnosti výchovného prostředku s ohledem na rozumovou vyspělost....
.. každý jsme jiný a každý máme jiné metody, když tu píše někdo o plácnutí dítěte , nepředpokládám že si pod tím představuje že jej každou chvíli mlátí jako žito...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.