Mirko, já si myslím, že když dítě nenásleduje rodičovské představy, tak je to dobře...samozřejmě teď nemluvím o malých dětech, ale o dětech v pubertě a dětech dospělých. Samostatnost v rozhodování je součást vývoje a nebýt jí, tak ještě lezeme po stromech...:)))
Já osobně si moc dobře pamatuju chvíle, kdy jsem se jako dospívající začala odchylovat od představ mých rodičů...naštěstí mě nechali a bylo to jen dobře. Vím, že určité věci je mrzely, ale nechali mě jít vlastní cestou...naštěstí...:)))
Takže u toho případu který popisuješ má podle mě probém spíš maminka, než syn...:)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.