Lido,
nevim, jak dlouho jsi nebyla v CR, ale kvalita potravin vseobecne se hodne zlepsila. To se tyka i masa. Rekneme - maso, ktere jsi mohla drive dostat jen od sousedu-farmaru, se nyni prodava v obchodech. Ja nejsem az takovy expert, ale muj manzel a jeho rodina si na dobre hovezi vylozene potrpi. A i par dalsich kamaradu ci znamych. No, ja se priucila rychle. Podle jejich (i meho) soudu je zdaleka nejlepsi hovezi prave argentinske (ma i svetovou povest...., na hodne jidelnich listcich se najde "argentinsky steak"), Mexiko ujde, CR je skvely, Francie ci Spanelsko rovnez (az po Argentine:-)), o anglickem hovezim jsem dosud neslysela nic dobreho..., my v UK kupujeme vyhradne to argentinske, i kdyz je DRAZSI! Kazdopadne takovy steak z ceske svickove (prave!), je hned v zavesu za nim.
Pokud Ian bude cist nasi diskusi, bude mu asi pekne blbe...:-)
Tak jen co se tyce zeleniny jeste dodam, ze velka cast sortimentu - mrkev, cibule, cesnek, brokolice, papriky, rajcata atd. (i organicke) prodavane v UK pochazi ze Spanelska...a neni to tak davno, co me rozesmala cedulka u nekolika druhu v Sainsbury"s, kde se pravilo, ze z duvodu spatneho pocasi ve Spanelsku se bohuzel nepovedlo vypestovat a dodat danou zeleninu...
Předchozí