Já k tomu řeknu jedno...chceme-li jakékoli věci dodat té správné důležitosti a učinit ji pravdivou začněme slovy: Vědci v USA zjistili...Americký badatel zjistil, že...Profesor university v USA XY zjistil, že...
A je úplně jedno jaká hloupost bude následovat, důležité je začít některým z výše uvedených.
Nevím...já jako dítě jsem občas dostala na zadek, vždy jsem věděla proč. Já osobně jsem nesnášela "filosofický rozbor" nevhdonosti mého chování, nudilo mě to a připadala jsem si jako trotl. Nevím proč, ale zpětně to tak pociťuju. Než poslouchat sáhodlouhé vysvětlování, bylo by mi milejší, kdyby mi dali na prdel a bylo by to hotovo.
A až budu jednou mamina...myslím, že občas "jedna výchovná" absolutně neuškodí.
Možná vám to bude připadat hloupé přirovnání, ale moje pejsina taky ve "své psí pubertě" zkoušela co může a co ne...někdy pomohlo jen zvýšit hlas, někdy "zavrčet" (ano, já na ni vrčím :o)), někdy zahrozit novinama nebo prstem a někdy holt dostala plácnutí po zadku, když se provinění několikrát opakovalo i přes předchozí upozornění. A ona sakra ví proč...
Nevím...výchova dětí v júesej je kapitola sama pro sebe, u nás je taky "nějaká" výchova zažitá...ale že by tady děti vystříleli půlku školy, jako následek občasných pohlavků... no nic no...
Předchozí