| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Zkratka, která nevede NIKAM

"myslíš si, že když si vzpomeneš na svoje telecí léta, co jsi prováděla, že by sis nandala sama, že by to něco vyřešilo? Že by ses něčemu dalšímu vyvarovala?"

Když já si tenkrát říkala to známé, "jak tak chytrý a inteligentní člověk jako já, může mít tak hloupé rodiče" :o))
No nic k tomu, na co ses ptala. Já nevím, jestli by to vyřešilo, kdybych si jednu střelila :o),ale jaksi na to nefungovalo ani to, že mi mamka domlouvala nebo udílela "dobré rady".

"I když vím, že můj otec tímto způsobem reagoval ve strachu, co se mohlo stát, přesto jsem přesvědčená, že neměl právo takhle reagovat. "
Jo, já jsem taky přesvědčená, že "neměl právo" takto reagovat, ale ty vždycky reaguješ s chladnou pragmatickou hlavou, bez emocí? Tak to ti fakt závidím, že za vždypřítomnou oprávněnost svého jednání bys strčila ruku do ohně.

Víš co, ZuziP je neústupná a přemýšlela jsem o tom, co psala, ale nějak mě to nedonutilo se "obrátit na víru" jako tebe. Že by zkušenost z okolí s demokratickou výchovou, která dopadla jak dopadla? Jasně, možná by to dopadlo stejně, i kdyby občas na prdel dostal, o tom se nechci přít. Ale jaksi nemám příklad, který by mě v praxi přesvědčil, že to funguje nějak líp než konvenčně zažitý vzorec výchovy v Čechách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.