som nemilo prekvapena, ako sa tu vrhate na americke deti. niektorym z vas ide z prispevku taka agresivita, ze keby ste mali nejake americke dieta po ruke, nevahali by ste mu vykrutit krky. dieta je stale len dieta. deti nemozu za rozhodnutia svojich rodicov, deti si v hlavickach nemozu usporiadat, ze mama s ocom robia zle, ked dovolia bushovi ovladnut svet (alebo saddamovi tyranizovat vlastnych ludi). deti lubia mamu a oca a urobili by prve a posledne, aby boli spolu a v bezpeci. je jedno, ci je to americke, alebo iracke dieta, chcelo by mier a pokoj, aby sa mohlo v klude hrat. co je preboha zle na tom, ze robia pre svojho ocka balicek, ktory mu poslu??? je mi z vas nanic, vazene matky. aj ja som proti vojne a proti nasiliu, ale nebudem si ventilovat city na americkych detoch, ani na detoch ako takych. ked chcete podporit skutocne obete vojny, preco neposlete peniaze,alebo potrebne veci do cerveneho kriza? boli by to veci pre iracke deti, ktore teraz hladuju a boja sa, nie pre americkych vojakov. lebo to stoji viac casu, energie a penazi ako plamenne reci na internete?
Předchozí