Danieli,
Ale ja si pripadam jako zena. Diky spravne zivotosprave jsem hned po 6. nedeli mela "postavicku jako pred tehotenstvim" a rozhodne jsem si stale pripadala zensky a atraktivne.
S kojenim venku me vnitrni citeni rozhodne nebylo v rozporu. Nevim, jakou mas zkusenost s kojenim na verejnosti. Ale zejmena zena, jez koji male miminko, tak pri kojeni nemusi vubec nic ukazovat:-) Ja jsem mela sve oblibene svetry - kosile mi nevyhovovaly a dcerka se do svetru tak krasne zachumlala. Ano, samozrejme, ze lidem bylo jasne, ze kojime, ale rozhodne nebyl videt ani kousek meho naheho tela. Ted, v 15. mesicich uz na verejnosti nekojim. Dcerka uz ani na verejnosti kojena byt netouzi. Na verejnosti se zajima o jina dobrodruzstvi, nez kojeni... Zaroven kojit 15. mesicni dite uz vyzaduje, abych byla vice odhalena a to s tebou souhlasim, neni muj zamer.
Tak by mne zajimalo, jak to dle tebe ma resit zena s 2 detma - bez babicek. Starsi dite potrebuje jit do parku a vyradit a to mladsi potrebuje nakojit... Kdyz kojis miminko kazde 2 hodinky, tak to bych musela vysedavat i s tim starsim doma...
Předchozí