Četla jsem o tom - při kojení (stimulaci bradavek) se vyplavuje oxytocin, který zapřičiňuje stahy dělohy a ty mohou být u malého procenta žen tak silné, že mohou mít za následek potrat v prvních třech měsících dalšího těhotenství. U nás byl problém v tom, že jsem nemenstruovala, kojila a brala Exluton, takže se s dalším těhotenstvím nepočítalo a zjistila jsem to až na začátku čtvrtého měsíce, takže už nemělo smysl prcka odstavovat, protože jsme to kritické období zvládli a ani jsme o tom nevěděli. Nemluvě o tom, že by se ani odstavit nenechal. K.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.