| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tandemové kojení v praxi aneb k čemu má vlastně žena prsa

Ahoj, já přesně nevím, jestli bylo mlezivo nebo mlíko, ale poradkyně z LLL i na lince kojení mě ubezpečovaly, že tělo se se vším přizpůsobí novorozeněti a že porod je co se týká vyplavování hormonů tak obrovská záležitost, že se nemusím bát, že by miminko dostalo bráchovo mlíko nebo že by nemělo dostatek živin. Porod jsme začínali kojením staršího, tím se to všechno spustilo a zrychlilo, hned na sále byl prcek přiloženej k prsu a potom pil ještě třikrát během první hodiny, co byl na světě. Potom spal, vykakal všechnu smolku a potom šest hodin chtěl jenom pít, když jsem mu prso vzala, strašně plakal. Jenom sosal a žužlal, jestli teklo mlezivo nebo nic, to netuším, ale uklidňovalo ho to. Potom začalo týct mlíčko, promočila jsem dvě vložky v podprsence najednou, mimísek se najedl a zase spinkal bez prsa v pusince a spokojeně. Těch šest hodin bylo hodně krušných, ale jsem ráda, že jsem to vydržela, protože potom kojil ve dvou až tříhodinových intervalech, v noci i po čtyřech hodinách, což se s kojením každou hodinu a půl u prvního syna nedá srovnávat.
K.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.