| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tandemové kojení v praxi aneb k čemu má vlastně žena prsa

Ančo,

já tedy nekouřím, maminky, co kouřejí na pískovišti vadí (už jen proto, že dcera JE silný alergik). Jinak moji dceru minulý čtvrtek na dětském pískovišti pes kousl (výborně, při její alergii nejen problémy s tím kousnutím jako takovým, ale i to, že mi třeba mohla po tom kousnoutí otéci - mohla reagovat na psí srst-pes ji povalil do křoví, odřela se atd). Naštěstí pes prokousl JENOM mikinu. Dcera ani já jsem toho psa vůbec neviděla, stále jsem za dcerou cca půl metru od toho křoví, že ji svléknu a dám vyčůrat..když tu se najednou přede mnou objevil pes, skočil na ni a kousl ji do zad, vůbec jsem nestačila zareagovat...no a proč to tu popisuji? Ne, kvůli pejskařům ne...(vybrečet jsem se z toho šoku, co se všechno mohlo stát šla jinam)...Před časem tu právě Klára Kubíčková uveřejnila článek o těchto problémech s pejskama...není to náhoda, že Klára vždycky napíše něco, na co my, maminky menších dětí slyšíme? Jak je to možné, že články od Kláry mají kolem vždycky takovouhle diskuzi??? Možná to bude tím že Klára JE úplně normální maminka, normální ženská od dvou dětí a že podle zdejší "rodinkářské" většiny spousta maminek myslí stejně jako ona.
A tak je tomu i u toho kojení. JÁ úplně chápu, jak Kláře je, když má čekat s dvěma malinkejma dětma na ORL delší dobu, chápu, že je to zabíračka, stres atd...zřejmě, KDO si takovouto situaci sám neprožil (děti nemá), či si ji prožil a už je za vodou (děti mu už odrostly ..tak to asi pochopit nikdy nemůže. Kdyby moje dcera řádila, tak jako řáděj kluci od Klárky, tak jí jdu taky asi nakojit a nečekám, co kdo tomu bude říkat......já mám hyperaktivního syna a vím, co to je udržet na uzdě pytel blech a to je již mnohem starší, než Sebík a Kryštof....
Proč se proboha vždycky od kojení debata posune úplně někam jinam??? Např. ke psům?????
Milada

PS: Jo, a cedule, že na hřiště se se psama nesmí, tu máme taky...je to asi jen moje tolerance, že jsem ihned nevolala policii.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.