Vis, Lido, nechci se te dotknout, ale tady to vypada, ze na kojeni jsou nejvetsi odbornici nekojici matky a muzi....
1. Asi mas tiche a klidne deti, nas Tom se jidla dozadoval tak hlasite a razantne, ze by ho po peti hodinach nakojil na verenosti i manzel :o)
2. Materské mléko slouzi jako jidlo i piti, je rychleji a lepe stravitelne, nez libovolna umela vyziva. Proto kojene dite potrebuje jist a pit casteji. Nerikej mi, ze si 4 mesicnimu diteti dava pit kazdych 4 - 5 hodin, ja osobne bych za 4 hodiny bez piti asi uschla.
3. Nas Tom zacal sedet az tyden po prvnich narozeninach, takze samostatne jidlo u stolu bylo velmi problematicke a dobu, po kterou musel sedet, jsem minimalizovala.
4. Z pohledu kojici matky: pokud bych 4 - 5 hodin nekojila, koledovala jsem si o promocene triko, neprijemne bolesti, mastitidu, horecky, antibiotika. Bez prehaneni.
A uplne na zaver. Z diskusi zde na rodine mam v posledni dobe pachut v ustech a tak neprijemny pocit, ze nevychazim z udivu... V posledni dobe jsem se i jinde setkala s takovou netoleranci.... je mi smutno.
J.
Předchozí