Kláro já mám astma od 12 let. (první astma. záchvat + první volání rychlé l.s.) Kouřím od 14 let. Znám více astmatiků co kouří a řeknu ti že je fakt, co tu psala i Monty,že když jsem kouřila neměla jsem potíže co mám te´d když nekouřím. Každé 3 měsíce chodím na spiro, beru pravidelně léky takže žádný „víkendový astmatik“ nejsem. Taky je fakt to že i když jsem se dusila tak jsem si šplíchla Dytec a 10 min. na to jsem si šla zapálit. Je to v člověku. Vím, že jsem si dost zahrávala.
Monty možná by bylo lepší zažádat si o krevní testy. Ono se to moc nedělá mně to dělali vloni v těhotenství, protože jsem přecházela z dětské alergologie na „dospělou“. Z krve je to daleko citlivější a to co se Ti v kožních testech neprojeví tak v krvi se to ukáže. Někde co vím se za to i platí asi 300,- zkus se na to optat alergoložky. Jinak s tím kouřením a hubnutím. Zhubnout se dá i zdravěji mně osobně cigarety k hubnutí nijak nepomohly. Navíc přes rok nekouřím a snad už nikdy nezačnu :o) Od února jsem zhubla 8 kg. chce to jen trochu disciplíny,nepřežírat se hlavně na noc, omezit sladké a hlavně pohyb. To ti neuškodí i při kojení :o) Ten smradlavej hnus v podobě cigaret k hubnutí nepotřebuješ :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.