Mám z těchto diskuzí stále horší a horší pocit, připadá mi, že kdyby tady někdo napsal, že chodí spát v osm, tak se na něj okamžitě sesype vlna negativních reakcí, že chodit spát v osm může jen naprostý idiot...
Čtu tady články psané evidentně s nadsázkou na které jsou reakce tak SILNÉ, že nakonec neváhá partner pisatelky (který byl mimochodem v článku terčem kritiky) a usedne k počítači, bránit její čest. A když tady popíše Klára svůj překvapivý poznatek, že lékaři na dětském oddělení právě zjistili, čím že se ta miminka vlastně živí, taky to pěkně "schytá". Nechodím na rodinu dlouho, tak nevím, jestli je to tady až tak běžné?! Měla jsem dojem, že tento server je především o radách, rozptýlení na mateřské dovolené, porovnání zkušeností s někým kdo "je na tom stejně" a zajímavých, vtipných článcích ostatních spolutrpitelek. Bohužel se zdá, že pár jedinců si sem chodí léčit své neurózy a vylít si vztek na kdekoho.
Brigita
PS: Nechtěla jsem zase až tak moralizovat, ale obviňovat matky kojící na veřejnosti z exhibicionismu, mi připadalo příliš.
Předchozí