| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Tandemové kojení v praxi aneb k čemu má vlastně žena prsa

Klarino,

ja nevim jak ty, ale ja kdyz jdu do **** restaurace, tak tam nechodim s klapkami na ocich. Do takoveto restaurace chodim nejen kvuli jidlu, ale take kvuli prostredi (a mnohdy i druhu lidi, kteri do takove restaurace chodi). Pokud mam ve finale zaplatit 5000Kc za veceri pro dva, tak si opravdu nepreji, aby mi nekdo kazil jakymkoliv zpusobem chut, nebo abych mela v teto restauraci z neceho spatny pocit.

Jestli je pro mne clovek "chutny" nebo "nechutny" nerozdeluji podle toho, jestli ma mensi ci vetsi nos, ci jestli je to modelka, ci model. Ale podle toho, jak se chova. Stejne nechutna mi bude modelka, ktera bude predemnou kojit dite "ne-diskretnim" zpusobem ci vlacet 2 lete dite "prisate" na prsu. Naopak, tlusta cikanka otocena ke mne zady a diskretne schovavajic dite pod plenou ci dekou mi vadit nebude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.