Petro, v hrůze jsem dočetla tvůj příspěvek a prosím tě za sebe i ostatní maminky i za zachování řádu a spravedlnosti - nenechávej to jen tak. Pokud nemáš nervy na soudy, aspoň to dej Nově nebo ČT, prostě medializuj to víc!! Je to důležité! Já vím, máš jiné starosti, ale právě proto - neměla bys je nebýt jich!! Fakt jsem šokována, co všechno je možné!! Díky, žes napsala celá jména i název společnosti!! Moc ti i holčičce držím palce!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.