Moc pěkné Petro :o))))). I já mívám někdy u prudérů (až prudičů) pocit,že oni nemají u mámy kojící na veřejnosti nic jiného na práci,než se jí jít do toho výstřihu nestydatě podívat.Pokud vím,tak kojení probíhá tak,že dítě je přisáté pusinkou na bradavce a hlavičkou skrývá zbytek ňadra. Nikdy jsem na veřejnosti neviděla,že by si prso nějaká (dle prudérů - až téměř úchylná) matka chtějící nakojit své hladové mimi,vytáhla prs z výstřihu a schválně několik minut před veřejností natřásala,aby si jí dostatečně všichni všimli. Koneckonců mám pro prudéry radu,pokud vás to pohoršuje - nedívejte se,nikdo vás nenutí.A je to jen a jen váš problém a je na vás jak se s tím vyrovnáte :o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.