Ten systém reklamací u Bati, opravdu jejich systém v našem případě jsem popisovala výše, ale musím se zastat Humanicu - pro dcerku (3 roky) jsem koupila v Humanicu zimní botky a cca za 14 dní začaly praskat ve švu, šla jsem do obchodu s reklamací a okamžitě na místě mi botky vyměnili a dostala jsem i nabídku na vrácení peněz, já si na Humanic nemohu stěžovat i když je fakt že prodavačka měla poznámky ohledně okopání botek, je to dítě a chodila v nich do školky, jinak ale vyřízení reklamace během cca 10-ti minut, dcerka odešla v nových obtech z prodejny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.