Já si taky nemyslim, že je to schválnost. Ale obě naše děti (a nejsou hyperaktivní) nesnáší, když se mnou něco řeší a zasáhne do toho kolemjdoucí - prostě sebou seknou na zem (i kdybychom předtim jenom diskutovali poměrně v klidu) a já jsem s řešením situace zase na začátku, ne-li ještě hůř než původně, takže ačkoli vim, že to lidi myslí dobře, tak když vidim jak se někdo nadechuje že něco řekne, říkám si jen "proboha ne"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.