Dobrý den!
Zdravím všechny holky v diskusi. Já mám sice jen jednoho syna, v srpnu mu budou tři roky, ale myslím si, že předčí v neposlušnosti všechny vaše děti. Na úvod chci jen zdůraznit, že jej všichni bezmezně milujeme, ale já jsem se včera z něj již málem sesypala. Jako miminko zhruba do jednoho roku to bylo milé a pohodové dítě. Spinkal téměř od narození celou noc, přes den také dost spal a pořád se smál. No prostě paráda! Dnes sice se spaním také problémy nemáme, ale nejí téměř nic a je neustále v akci! Chviličku neposedí, ale to bzch taky ještě zvládla. Ale co nezvládám, je to, že nedokéže být v kolektivu. Přitom je v něm od malinka, takže by mohl být zvyklý. On se prostě nedokáže přizpůsobit. Všechny hračky jsou hned jeho a okamžitě začne řvát, když chci zasáhnout. On je celkem hodný když je sám. Ale mezi dětmi je to katastrofa! Je mi opravdu trapně, když se ostatní matky dívají co to mám za nevychovance! Ale já už fakt nevím, jak to mám udělat aby to nedělal. Jsem z toho zoufalá. Jinak je taky dle názorů lékařky velmi inteligentní, sice ještě nemá úplně dopilovanou řeč, ale to prý nevadí. On je prostě jiný než ostatní děti. Strašně se bojím, jak bude od září zvládat školku. Bude to katastrofa jak bude dětem všechno brát. On se sice nikdy s dětmi nebije, jen vyrve hračku, ale i to stačí! Lékařka mi říkala, že on se prostě nudí se svými vrstevníky a že je nepovažuje za partnery, ale jak to mám těm ostatním matkám vysvětlovat! No prostě hrůza. Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, ale musela jsem si vylít srdce.
Předchozí