Celkem dobrý článek, organizace je prostě klíč k ulehčení každodenního života. Taky nesnáším žehlení a skládání ponožek jsem dříve většinou nechávala manželovi. Pokaždé nějaká chybí, prý jsme si neměli kupovat slevněnou pračku, ale trochu připlatit, za nějakou, která nepožírá ponožky. Teď jsem na mateřské, tak to zbylo na mě. Naštěstí máme malý byt, tak to udržování domácnosti celkem jde. Ahoj všem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.