Mám tři děti a boty kupujeme téměř vždy u Bati a vždycky jsem byla spokojená.Reklamaci jsem měla jedinou , a to když se u zimních botiček vytrhla stahovací šňůrka.Jedna prodavačka byla úplně blbá a chtěla dělat problémy, ale naštěstí se objevila druhá a všechno bylo v pořádku.Botičky jsme měli zpět za týden. A k tomu že jsou u Bati boty na rok- u dětí to tak je, ať mají boty odkudkoliv, protože prostě rostou (pokud je nekupujete o 3 čísla větší) a u dospělých asi jak kdy. Můj manžel zdevastuje velmi rychle jakékoli boty, mně vydrží i ty od Bati několik let a vyřadím je ve chvíli, kdy už jsou totálně nemoderní. A to jak se tu někdo chlubil, že pořizuje boty zásadně obnošené, to snad byl nějaký trapný vtip,ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.