Mila Petro,
Trochu mi to trvalo než našla jsem slova, která chtěla bych říct Tebe – zatím jsem reagovala jen na názory diskutujících. Především, nenech si deptat pocitem viny že jsi zvolila špatně. Nenech si zranit poznámkami rádoby chytrých, že oni do MEDY nikdy by nešly, a jestli jo, tak by uprchly. Odmítnuti sestry udělat poradnu není náznak toho že doktor nebude dávat pozor na záznamy monitoru a nebude na něj včas reagovat. Všichni my se rozhodujeme v reálním světě, a rozhodujeme si podle svých priorit. Porod není nákup auta, který bych mohla odložit a ještě se porozhlídnout co je lepšího. Toho lepšího v porodnictví moc není, a rádoby chytré zapomněly dodat, kam jinam by šly, jestli by chtěly to, co jsi chtěla Ty. Proto si netrap myšlenkami co jsi Ty udělala špatně. Tvou sílu a víru v sebe Tvoje holčička teď potřebuje nejvíc.
Za Vaše neštěstí jsou odpovědní ti, co mají školení, licence a diplomy. Jestli máš sílu na to, zvaž možnost soudu. Uděláš dobrou věc. Bohorovní doktoři potřebují zastrašit. Zatím to těhotné a rodící ženy jsou spíše těmi, co jsou zastrašovaní a vydíraní.
Přejí Vaší rodině hodně síly, a uzdravení Tvé dcerušky.
Předchozí