Xantipo, no jako "z venku" ti prádlo vonět nebude (ale to ti nevoní ani když ho sušíš doma) - zase není přeschlé do neohebného prkna (např. ručníky). Já používám aviváž, dají se koupit nějaké ty ubrousky do sušičky. Přiznám se, že ze společné prádelny v nájemním domě mi prádlo ze sušičky docela smrdělo, co máme sušku doma, tak mi to přijde bez problémů... i bez aviváže a či jiných přídavných vůní(prala jsem bez aviváže rok - kvůli prckovi).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.