Pokud by jsi šla na císařský řez, tak se ničeho neboj. Já jsem ho absolvovala před 4 roky protože jsem přenášela a dcerušce se vůbec nechtělo na svět. Doporučuji Ti epidurální anestezii, takže miminko uvidíš hned a je to úžasné. Miminko mi pak dali za 24 hod. od operace, kdy už jsem byla na norm. pokoji a bylo to moc fajn. Na noc si ho pak ještě vzali, protože jsem byla děsně utahaná, ale to se dělá nornálně a ne proto, že bych byla máčka. Ničeho se neboj, mimča se občas otočí i před porodem a navíc můžeš rodit norm. i když bude koncem pánevním, ale je to o moc větší fuška. Měj se fajn a přeji ti už jen pohodu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.