| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Londýn 7.7.2005

Pravdu mají tak trošku všichni. Dobrá zpráva je, že se Vám nic nestalo. Ale někteří takové štěstí neměli.
Já byla v UK jen jednou-den potom, co byl pohřeb prinzezny Di. :-((
Samozřejmě, pravdu má i Rebel, že děti v Africe umírají. Ale tohle je o něčem jiném. Tihle Arabové, Iránci, Iráčani, Afgánci (všichni z vých. Asie-proč???)apod. jsou nas.. na Západní svět. Jejich náboženský fanatizmus je šílený a pro Západní Svět naprosto nepochopitelný. Nechápu, jak člověk může být nadšený a oslavovat někoho, kdo spáchal sebevraždu a přitom zabil spousty lidí. Je to jiná mentalita a nikdy je nepochopíme.
Jednou dávali film o tom, jak Bin Ládin a jeho příznivci plánovali útok 11.září. Jak postupně přemlouvali toho jednoho. Dá se tak snadno podlehnout.
A co vede Američany, aby se přidali k Džihádu nebo Al-Káidě, k boji proti vlastním lidem!!!!
Já bych v životě nedokázala nikomu ublížit, když dám svému dítku na zadek, okamžitě se za to stydím a říkám si, že jsem příšerná.
Myslíte, že mají takoví lidi nějaké svědomí???
Já bych přála těmto lidem, co jsou schopni někomu ublížit, aby existovalo Peklo. Já nejsem věřící, nechodím do kostela, ale CHCI věřit tomu, že každý člověk bude za své činy potrestán.
A-může se stát kdykoliv cokoliv. Jdete přes přechod a řidič Vás přehlédne apod. Ale fakt musí být hodně nepříjemné a šílené žít někde, kde se stane něco takového. Psychiatři si asi namastí kapsy...:-((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.